Millor punt de venda de sistemes per a la gestió d’inventaris

Durant els darrers dotze anys més o menys, hi ha una exploració d’opcions per a empreses que busquen substituir una caixa de caixa tradicional per un punt de venda que ofereix més opcions de gestió, més dades i més suport per a programes populars com ara vendes de targetes de regal.

Una de les característiques més habituals exigides als sistemes de POS actuals ha estat fonamental per controlar i la fabricació es mostra.

Millor punt de venda de sistemes per a la gestió d’inventaris

A continuació, es mostren algunes opcions per al proper terminal de POS que també us ajudaran amb la traça d’inventaris, la reordenació i la presentació d’informes.

Contingut [amagar]

1 POS llibreters
2 Estació de trèvol 2.0
3 Clover Mini Amb dades mòbils
4 Estalvieu diners a la vostra actualització d’equips de venda propera
POS de booker
Utilitzant el sistema operatiu Popular Clover, el model Booker va proporcionar +

és la mateixa gran opció de traça d’innovació que espera el líder en la tecnologia de gestió única.

Compartir el sistema operatiu amb el model base de trèvol i altres variants significa que el Booker pot funcionar amb el mateix gran traç d’innovació que ja utilitzeu si teniu una unitat de trèvol.

Això vol dir que es sincronitza amb el vostre compte i ofereix les mateixes opcions per a alertes de baixes existències i altres notificacions relacionades amb els vostres nivells d’accions. A més, les aplicacions addicionals del Booker faciliten la configuració de cites.

El saldo entre els serveis de cita i les vendes d’inventaris fa que Booker sigui especialment útil ja que el programari automàtic POS sovint necessita les dues funcions.

Llegiu també: 10 millors idees comercials per guanyar molts diners

Estació de trèvol 2.0
L’estació de Clover va fer que la gestió d’inventaris a la vostra interfície POS fos un estàndard i el Clover 2.0 actualitzat va millorar aquestes funcions amb visions i anàlisis addicionals, un aspecte refrescat i un suport per a les opcions de pagament estàndard actuals, incloses les targetes xip.

Aquesta màquina de targetes de crèdit Clover no només fa un seguiment de l’inventari i et permet gestionar la planificació i la gestió del rellotge de temps al dispositiu, sinó que també té suport integrat per a opcions de control popular com el programa de descompte en efectiu comerciant autoritzat per la legislació federal.

Clover Mini Amb dades mòbils
Es nota una tendència dels principals models de TPV per a la gestió d’inventaris? Hauries. El sistema operatiu Clover és excel·lent per a la gestió de negocis de tot propòsit i la varietat d’opcions de dispositius i factor de forma en la pràctica amb la unitat de trèvol tenint en compte el vostre model de negoci.

Si necessiteu alimentar vendes de mòbils o només voleu deslligar POS del vostre wifi, Penseu en invertir en un Clover Mini, que us proporciona les mateixes aplicacions i controls finals posteriors orientats a la web que el trèvol de mida completa, però amb una petjada física més fina i una connexió de dades mòbil del que sempre esteu preparat per executar pagaments electrònics, fins i tot quan venguis a festivals a l’aire lliure.

Llegiu també: Coses que hauríeu de saber abans de començar un negoci!

Estalvieu diners a la vostra actualització d’equips de venda propera
Sabíeu que molts processadors de targetes de crèdit us ofereixen una possibilitat d’equips gratuïts o amb descompte amb un contracte de servei?

Podria ser una raó suficient per canviar els processos, sobretot si ja utilitzeu un programa de descompte en efectiu per compensar prou que el cost de l’acord de tramitació sigui negatiu com a part de la línia de fons.

Si teniu un lloc per anar al seu lloc, encara voleu anar, un pivot per a un procés que admet la pràctica i ofereix actualitzar-vos als equips que necessiteu per poder invertir en perfils més grans.

Consulteu avui les vostres opcions per saber si podeu accedir gratuïtament a una de les millors màquines POS actuals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *