Com saber si el vostre proveïdor de serveis d’Internet està Throttling a Internet?

QUAN E INTERNET COMPTILITZACIÓ?
L’acceleració d’Internet, també coneguda com l’acceleració de banda ampla o la conformació del trànsit, és quan el proveïdor de serveis d’internet limita la velocitat d’internet de manera intencionada. Poden limitar-se a determinades hores del dia, o per a serveis específics, i llocs web. Afecta principalment tasques d’amplada de banda alta com ara jocs, streaming de vídeo i compartició de fitxers.

Molts ISP han assignat internet mitjançant l’acte de neutralitat neta i els usuaris d’internet han patit problemes immensos de dades des de llavors. Dit això, empreses com Spectrum han emulat taps de dades de tots els paquets per suavitzar Internet en tot moment, podeu consultar els seus paquets a https://www.localcaffeals.com/Spectrum / Paquets.

QUAN ALTRES ESTROTÍTOL DE LA REASÓ?
Hi ha moltes raons per les quals el vostre ISP pot accelerar Internet, tot i que, algunes de les principals raons s’envien aquí.

Congestió de xarxa: durant les hores punta, quan tothom és alt a Internet, els ISP acceleren Internet d’aquella entrada de manera que tots els clients puguin accedir, com a mínim, a trossos d’internet d’alguns habitatges amb servei perfecte i d’altres que lluiten per una connexió.

Caps de dades: si la vostra internet s’alenteix fins arribar al final del mes, el motiu pot ser el vostre capítol de dades. Alguns ISP posen taps de dades a la vostra connexió i, si supereu aquest límit, podríeu enfrontar-vos a algun tipus d’agitació d’ample de banda. ISPs com Optimum i Spectrum no especifiquen cap casquet de dades.

Priorització pagada: de vegades els ISP monopolitzen en determinats llocs web i impulsen aplicacions específiques per descoratjar-los d’utilitzar-los. Això ha passat a Netflix i a Hulu. Un ISP tindria internet per a llocs web específics per aconseguir que paguessin més temps de càrrega ràpida.

De vegades, els ISP tindrien un tipus de dades determinat que pot agafar una gran quantitat d’ample de banda com descàrregues pesades o torrents. La priorització pagada solia ser il·legal fins que es va aprovar el projecte de llei de neutralitat neta el 2018.

Activitats prohibides: si un client participa en activitats en línia il·legals, els ISP poden ser molt fàcils d’accelerar a Internet per tenir la seva participació.

Llegiu també: Per què encara ens imaginem la interacció real-vida al nostre entreteniment?

TREBALLACIÓ D’INTILITZACIÓ D’INTALITZACIÓ?
Els ISP filtren el trànsit a Internet i el divideixen en dues línies:

Lent Lane: consisteix en els llocs que pateixen entrebanc i incloent vídeos de Hulu, Netflix, Bit Torrent i YouTube.

Fast Lane: consisteix en l’ús no pensat de dades, com ara mitjans socials, surf de Google i navegació web general.

Alguns dels tipus de trànsit i llocs web que solen ser arrossegats són:

Joc: Lliga de llegendes, World of Warcraft, Fortnite

Transmissió en HD: YouTube, Netflix, Twitch, Hulu

Compartició de fitxers: Usenet, Bit Torrent, PDR

COMPTE INTERILITZACIÓ DETECTE?
Tenim uns passos molt senzills per esbrinar si la vostra internet s’està embolicant, fàcilment i ràpidament.

Determineu la velocitat d’internet que hauríeu d’aconseguir
Llegiu atentament el vostre contracte amb l’ISP i esbrineu la quantitat d’internet que pagueu. Això és molt important perquè abans d’assenyalar cap dit, heu de saber que no esteu en un embolic creat.

Executeu una prova de velocitat
Feu una prova de velocitat per llegir que teniu la connexió accelerada. Quan feu la prova, assegureu-vos que no s’utilitza la vostra connexió a Internet. Tasques celestials a Internet com descarregar fitxers grans o transmetre contingut 4K poden influir en els resultats de les proves de velocitat.

Connecteu-vos a un VPN i executeu la prova accelerada
Després de la prova de velocitat inicial, instal·leu una bona xarxa privada virtual, coneguda famosament com a VPN, i després torneu a fer la prova de velocitat. Els ISP solen accelerar velocitats d’una àrea específica en determinats moments i, per tant, executar una prova mentre es connecta a un VPN deixaria clar si s’està rebent un compte del seu ISP o alguna altra cosa.

Compareu els resultats de la prova
Ara teniu els resultats de les dues proves de velocitat, cal comparar-los. Si els resultats són semblants semànticament, es considera bo amb la indicació que es proporciona internet, no s’explica de cap manera la vostra connexió. Amb la possibilitat que es parli d’internet molt més ràpidament quan s’encén VPN activat, el vostre ISP pot ser que només estigui a l’altura d’internet.

Compareu el resultat amb la velocitat que pagueu
De vegades, els proveïdors de serveis d’internet utilitzen puffery quan fan publicitat a Internet, així que assegureu-vos de tenir una conversió directa abans de registrar-vos. Si els resultats de les proves no coincideixen, haureu de veure si obteniu la velocitat, esteu pagant. Si la diferència és gran, hauríeu de discutir-ho amb el vostre proveïdor i canviar-lo finalment a un proveïdor de serveis d’internet millor i fiable.

Llegiu també: Aquí teniu per què les Proxies són essencials per als Agregadors de tarifes de viatges

HOW CAN I FIX DATA THROTLING?
Si es proporciona el vostre servei d’internet, a través d’aquestes proves, és només el moment de canviar. Si esteu decidits a romandre amb el mateix proveïdor, la vostra millor aposta és instal·lar un bon VPN, i fer-ho anar amb un bon funcionament.

Alguns passos per arreglar l’acceleració d’internet són:

Observeu el vostre ús d’internet
Tal com s’ha comentat, una subscripció a un pla d’Internet amb límits pot donar lloc a un llançament. Quan treballeu amb una connexió de taps, heu d’obeir l’ús mensual d’internet i si aneu al límit de forma freqüent, potser voldreu considerar el vostre paquet d’internet.

Invertiu en un bon VPN
Un VPN bo i de bona reputació pot ser només la cura d’aquest problema. Abans d’avançar amb aquesta idea, heu de saber que molts serveis de streaming en línia com Hulu i Netflix detecten VPN gairebé de forma inicial i no us permetrien utilitzar els seus serveis a menys que puguin determinar la vostra ubicació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *