Com obtenir més visualitzacions a YouTube? 11 Tàctica que realment funciona

Tens un canal de YouTube? Evidentment, per crear clips emocionants i virals, necessiteu alguna cosa més que una imatge de qualitat o un guió interessat.

Afegint sub-se a vídeos amb l’ajut d’aplicacions de subtítols d’android, l’ús d’etiquetes, etc.

Aquí teniu els principals consells que us permetran augmentar les visualitzacions dels vídeos de YouTube i promocionar el vostre canal. Res de recomanacions sobrenaturals, només exigibles i racionals.

Com obtenir més visualitzacions a YouTube 11 Tàctica que realment treballa

Contingut [amagar]

1 Treball sistemàtic
2 Assumpte i contingut en sèrie
3 Crear un tràiler de canals
4 Tendències i temes actuals
5 Contingut d’alta qualitat
6 Reunió a les expectatives del públic objectiu
7 Si esteu venent un producte, creeu un vídeo amb les vostres ressenyes
8 Optimització de vídeo intern d’alta qualitat
9 Col·laboració
10 Publicitat i PR
11 Controladors i implementació de solucions amb èxit
Treball sistemàtic
És imprescindible treballar de forma sistemàtica, crear un calendari de publicitat i publicar vídeos nous regularment. Es necessitarà molta feina. Configura’t per a un treball llarg i dur. Sis mesos, un any, poden ser més.

Consistentment 2-3 vegades per setmana, cal crear vídeos nous. En el 99% dels casos, aquest tipus de treball sistèmic dóna un resultat excel·lent.

Hi ha pocs casos en què algú obre un tema nou o un nou format per enviar contingut obté bombo i es popularitza ràpidament.

Llegiu també: Com augmentar els punts de vista de YouTube? Consells a considerar!

Matèria i contingut en sèrie
El canal ha de tenir un tema. El canal ha de tenir un públic objectiu. El canal no pot ser de tot. Els vostres espectadors estaran units per un interès i un passatge comuns pel que els doneu.

Trieu el tema principal del canal i treballeu-hi. Creeu categories permanents organitzant-les en llistes de reproducció. El contingut en sèrie és una gran opció per a la retenció d’audiència i el compromís d’audiència.

Si s’ha introduït amb èxit un vídeo, ha rebut bones opinions i aprovacions de l’auditoria, penseu en crear una sèrie en aquest vídeo i en disparar el contingut.

Els espectadors que es subscriuen al vostre canal després de veure un vídeo en particular esperaran la contenció del que van veure. Això vol dir que crear contingut en sèrie és una bona solució per satisfer les expectatives dels vostres subscriptors.

Creació d’un tràiler de canals
Quan els nous espectadors arriben al vostre canal, és important que s’interessin per alguna cosa perquè vagin immediatament a la secció de vídeo i comencin a veure el contingut.

La millor manera de fer-ho és fer un rastre d’alta qualitat que expliqués l’autor, els vídeos produïts i els plans per al desenvolupament del canal.

Creeu un petit videoclip de tercer segon, convertiu-lo en un tràiler i l’interès dels usuaris pel vostre contingut augmentarà immediatament.

Tendències i temes actuals
Utilitzant les tendències, els temes actuals i populars us permetran obtenir una afluència de nous públics. Creeu vídeos amb tendència. Aquests vídeos poden ser assenyalats per espectadors que encara no us coneixen i no són els vostres subscriptors.

I els algorismes de YouTube us ajudaran a obtenir més trànsit de vídeos similars i de la pàgina principal de YouTube.

Ajusteu de forma harmònica els vídeos de tendència del vostre programa de publicacions al canal. En primer lloc, presteu atenció a la tendència que serà d’interès per al vostre públic objectiu.

Contingut d’alta qualitat
Què és contingut de qualitat? No es tracta d’un vídeo molt maco amb una bonica edició i efectes especials. El contingut d’alta qualitat i el bon vídeo han de tenir les propietats següents:

Imatge normal, no repulsiva i un so decent.
Disponibilitat d’un guió, idea de vídeo i història.
Centrat en el vostre públic objectiu.
La presència d’una imatge clara i recognoscible, un personatge al vídeo.
Originalitat en la presentació del material, no copiant algú altre.
Comunicació amb els espectadors, trucades a l’acció.
Optimització de vídeo de gran qualitat.
Bonic disseny de vídeo, icona de vídeo atractiva.
Llegiu també: Top 10 Intros de YouTube!!!

Reunió de les expectatives del públic objectiu
És molt important mantenir actius els vostres subscriptors. Per fer-ho, heu de crear vídeos que responguin a les experiències de l’auditoria. No heu de fer pauses llargues en el programa de publicació de vídeo.

Comunitat amb l’auditoria, realització de fluxos periòdics, resposta a preguntes i escolta l’auditoria. No us oblideu de preguntar quins vídeos volen veure els espectadors al vostre canal.

Si esteu venent un producte, creeu un vídeo amb les vostres ressenyes
Una opinió imparcial des de fora sempre sembla interessant i eficaç. A més, la valoració dels que ja han utilitzat el vostre producte o us han sol·licitat per obtenir serveis en el context.

Optimització de vídeo intern de gran qualitat
L’optimització interna de vídeo és important per augmentar el factor de detecció. Això és necessari perquè els possibles espectadors notin el vostre vídeo de manera que els algoritmes de YouTube classifiquin correctament el vídeo i us ajudin a promocionar-lo.

Com a mínim, cal optimitzar:

el títol del vídeo
descripció de vídeo
etiquetes
icona de vídeo
llistes de reproducció.
Característiques addicionals:

enllaç (notacions, consells, salvapantalles finals, enllaços a la descripció, trucades a l’acció)
subtítols
traducció de metadades i subtítols a altres idiomes
afegint vídeos a xarxes socials, llocs web i fòrums.
Col·laboració
La col·laboració amb altres autors de canals, la promoció mútua i els projectes conjunts són una gran oportunitat per atribuir una nova auditoria al vostre canal, visualitzacions d’increment i subscriptors d’increment.

Publicitat i PR
Si teniu un pressupost publicitari, podeu executar una campanya publicitària. Per fer-ho, primer heu de preparar el canal per a la publicitat: per tenir un bon tràiler, al final 10 vídeos interessats publicats i un disseny de canals fantàstic.

Després d’això, recopileu canals temàtics on voleu posar anuncis, sol·licitar termes i preus i fer càlculs per triar les ofertes més favorables.

Discutiu detalladament el procés de col·locació d’anuncis perquè tingueu el control i no hi hagi desacord. D’aquesta manera podeu obtenir una campanya publicitària força efectiva.

Supervisar els competidors i implementar solucions amb èxit
Feu una llista de canals que funcionin sobre el tema tal com vosaltres. Mireu què fan, com es desenvolupen, quins vídeos obtenen més visualitzacions i aprovació de l’auditoria. Adoptar idees interessades, solucions d’èxit notables.

Seguiu aquestes directrius per ajudar-vos a augmentar les vostres visualitzacions de vídeo de YouTube i fer créixer el vostre canal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *