Quin és el futur de Bitcoin?

Bitcoin té un futur brillant com a estrella. De moment, es considera una forma enorme de criptocurrency al món. Altres criptocurrencies han de passar un llarg període per treure-li la corona.

En relació amb això, potser us preguntareu fins on pot arribar Bitcoin.

Quin és el futur de Bitcoin

Totes les vostres preguntes seran respostes al final d’aquest article.

Contingut [amagar]

1 La història de Bitcoin
2 Adopció i augment del valor de Bitcoin
3 Utilitzant Bitcoin
4 Conclusió
La història de Bitcoin
El 2009, Bitcoin va ser creat per una persona o grup de desenvolupadors que treballaven amb el nom de Satoshi Nakamoto.

El nom té una personalitat molt mística. Tant és així que ningú no sap realment el parador del creador. Després de la creació de Bitcoin, va donar popularitat fins i tot després d’un curt període de temps.

El 2009 és l’any de la crisi de crèdits per diverses raons. Sense conèixer aquestes raons, la gent diria que tot l’any no és bo per al sistema bancari tradicional.

D’altra banda, malgrat la crisi provocada pel desenvolupament de Bitcoin als sistemes bancaris tradicionals, encara podeu notar que els seus beneficis destaquen.

Si voleu més informació que reguli això, podeu passar pels https://bitcoins-digital.com/ per entendre-ho millor.

Com s’ha esmentat anteriorment, Bitcoin té un futur prometedor. Però els seus futurs dependran del seu destí, tenint en compte que les monedes, digitals o tradicionals, depenen de diferents factors.

Un dels aspectes associats a Bitcoin és la seva volatilitat en els preus. Però quan es tracta d’adopció general, deixar fora d’aquesta reputació és una mesura sàvia.

Actualment, molts comerciants no acceptaran cap forma de criptocurrency com a forma de pagament, tenint en compte si hi ha una reducció del seu valor global en el futur. D’altra banda, els optimistes de Bitcoin volen mantenir-se al seu preu.

Llegiu també: com és el benefici del pagament de Bitcoin per a la gent?

Adopció i augment del valor de Bitcoin
Un dels esdeveniments més notables ocorreguts a Bitcoin es va produir el 2010. Bitcoin es va utilitzar per fer una pizza feta per Laszlo Hanyecz per valor de 41 dòlars americans.

Aquesta va ser la primera vegada que Bitcoin es va utilitzar per a una transacció en temps real. Aquest dia ha estat considerat Bitcoin Pizza Day i ha celebrat els seguidors de Bitcoin cada any.

Aquesta és una indicació perfecta que els diners digitals, com Bitcoin, es poden utilitzar amb finalitats de la vida real. Després d’això, el seu valor, així com la popularitat, van començar a augmentar.

Per no valer la pena llançar-lo, és més popular durant el 2010. Un únic testimoni de bitcoin equival al valor d’un dòlar nord-americà a principis del 2011.

A partir d’aquest moment, no es pot negar com el valor i la popularitat de Bitcoin es van disparar.

Es va escriure que l’intercanvi de preus de Bitcoin és molt volàtil. Quan diem volàtil, vol dir que el seu preu augmenta o disminueix en qualsevol moment. Un dels seus exemples perfectes és el que va passar el 2017.

Una sola bitcoina equival a uns 20.000 dòlars americans. Després d’uns mesos d’estar al millor punt àlgid del preu, va començar a caure.

El 2020, Bitcoin també va patir un accident de mercat a causa de la propagació del COVID 19. Però això ha canviat. Els usuaris de Crypto troben el valor de Bitcoin i van començar a invertir-lo i comerciar-lo.

Utilitzant Bitcoin
Recentment, Bitcoin s’ha utilitzat en els béns físics. Però això només passa en línia. Moltes empreses del món real estan acceptant fitxes de Bitcoin com a pagament a canvi de béns i serveis.

Tenint en compte això, les experiències que aquesta forma de criptocurrency substituiria l’ús de moneda fiat, com ara Dòlars i euros dels Estats Units.

Llegiu també: Bitcoin Investment: aquí teniu el que tota persona hauria de conèixer!

Conclusió
Bitcoin té un futur brillant. Creieu que continuarà augmentant a mesura que passin els dies.

També hi ha una alta probabilitat que la moneda fiat sigui substituïda per moneda digital, que inclou Bitcoin. Si voleu comprar bitcoin, consulteu ibtc.com.hk!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *